Tilbud

EKSKLUSIVE TILBUD TILPASSET DEG

Hos Tannlegene Vatne er vi dedikert til å gi deg en strålende grunn til å smile. Vi er glade for å introdusere våre eksklusive tilbud som gjør tannhelse mer tilgjengelig enn noensinne. Velg Tannlegene Vatne for førsteklasses tannpleie som er skreddersydd til å møte dine behov og budsjetter. Vi ser frem til å ta vare på deg og hjelpe deg med å bevare din beste tannhelse. Ta kontakt med oss i dag for å dra nytte av våre fantastiske tilbud og starte reisen mot et sunnere smil.

Velkomsttilbud 

Er du en ny pasient hos oss? Velkommen til vårt tannhelseteam! Som en gest av velkomst gir vi deg en imponerende 50 % rabatt på din første undersøkelse. Dette inkluderer undersøkelse, grundig rens og to nødvendige røntgenbilder. Vi ønsker å sørge for at ditt første besøk hos oss er komfortabelt, informativt og kostnadseffektivt.

Mellom 21-24 år? 

Er du mellom 21-24? Nå kan du få førsteklasses tannpleie hos Tannlegene Vatne med hele 75% dekket av Oslo kommune. Du betaler kun 25% av tannlegeutgiftene og lar oss ta oss av resten! Gjør noe godt for tennene dine uten å bekymre deg for regningene. Bestill din tannlegetime hos oss i dag!

Studentrabatt

Vi forstår at studentlivet kan være utfordrende, men det bør aldri gå på bekostning av din tannhelse. Som student hos Tannlegene Vatne, vil du dra nytte av vårt eksklusive studenttilbud. Få hele 50 % rabatt på din første undersøkelse hos oss, og videre, nyte en utrolig 40 % studentrabatt på alle påfølgende behandlinger. Vi er her for å støtte deg på din vei til en sunn og strålende smil.