Om Tannlegene Vatne

Ditt Smil, Vår Omsorg - Siden 1991

Velkommen til Tannlegene Vatne, en familieeid tannlegeklinikk drevet av Sofie Vatne og hennes mor, Eli Vatne, sammen med deres fantastiske tannlegeassistent, Marit. Med over 30 års erfaring har de vært dedikert til å gi deres pasienter toppkvalitets tannpleie i en vennlig og komfortabel atmosfære på Nationaltheateret. Vi er stolte av å ha betjent over 20.000 pasienter gjennom årene, og vi er glade for å si at mer enn 80% av dem er lojale, returnerende kunder. Dette er en tillitserklæring vi setter stor pris på, og vi fortsetter å strebe etter å overgå forventningene til våre kjære pasienter.

Når du besøker Tannlegene Vatne, kan du forvente å bli møtt med et varmt smil og en hjelpende hånd. De er her for å ta vare på din tannhelse og gi deg den beste omsorgen mulig. De ønsker deg velkommen i lyse lokaler med nytt moderne utstyr i deres vakre klinikk!

Takk for at du velger Tannlegene Vatne som din tannlegeklinikk. Vi ser frem til å ta vare på smilene dine i mange år fremover!

Møt våre ansatte

Sofie Vatne

TANNLEGE

Tannlege Sofie Vatne har jobbet i privat praksis siden hun var ferdig utdannet i 2016. Ved siden av sin praksis underviser Sofie Vatne på bachelorstudiet i tannteknikk ved OsloMet, i emnet anatomi og biologi.

Når du velger tannlege Sofie Vatne, kan du være trygg på at du er i erfarne og kompetente hender. Hun forplikter seg hele tiden til å holde seg faglig oppdatert og følger alltid med på den nyeste teknologien innenfor faget.  


Eli Vatne

TANNLEGE


Tannlege Eli Vatne representerer 30 års uvurderlig erfaring i klinikken. Hun har gjennom hele sin karriere vært opptatt av å levere den beste tilgjengelige tannbehandlingen og forbedre tannhelsen til alle sine pasienter. De fleste av hennes pasienter har vært hos henne i årevis. Den langsiktige tillitten de har vist henne er en anerkjennelse av hennes lange erfaring og ekspertise.

Når du velger tannlege Eli Vatne, får du gleden av hennes lange erfaring, faglige dyktighet og hennes dedikasjon til å gi deg den beste tannbehandling.

Marit Dalby

TANNLEGEASSISTENT


Vi er stolte over å ha Marit som del av vårt team i klinikken. Marit tar hånd om alt administrativt og sørger for at klinikken fungerer sømløst. Med sin lange erfaring og grundighet er hun en viktig resurs for våre pasienter og tannleger.

Når du besøker oss, kan du være trygg på at Marit vil sørge for at din opplevelse hos Tannlegene Vatne blir komfortabel og hyggelig.

Kontakt oss

 
Adresse

Klingenberggata 5

0161 Oslo

Norge

 
Epost
 
Telefon