Retningslinjer for Tilgjengelighet

Tannlegene Vatne er forpliktet til å tilby våre tjenester på en måte som er tilgjengelig for alle, inkludert personer med ulike funksjonsevner og behov. Vi streber kontinuerlig etter å forbedre tilgjengeligheten av vårt nettsted og våre tjenester for å sikre at alle kan dra nytte av det vi tilbyr.

Webtilgjengelighet:
Vi har implementert retningslinjer for webtilgjengelighet som er i samsvar med WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) for å gjøre vårt nettsted så tilgjengelig som mulig. Dette inkluderer tilgjengelige tekstalternativer for bilder, enkel navigasjon og annen funksjonalitet som gjør det lettere for alle å bruke nettstedet vårt.

Fysisk Tilgjengelighet:
Vi forstår også viktigheten av fysisk tilgjengelighet på vår klinikk. Våre lokaler er i 4. etasje, men de er utformet med tanke på rullestolbrukere og personer med redusert mobilitet. Vi har også ansatt personale som er opplært til å hjelpe de som trenger ekstra assistanse.

Kontaktinformasjon:
Hvis du har spørsmål, tilbakemeldinger eller behov for tilpasninger for å dra nytte av våre tjenester, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe og jobber kontinuerlig med å forbedre vår tilgjengelighet for å møte dine behov.

Takk for at du velger Tannlegene Vatne, hvor alle er velkomne!

Sist oppdatert: 04.10.2023