Juridiske retningslinjer

Velkommen til Tannlegene Vatnes nettsted. Vi verdsetter ditt besøk og ønsker å opplyse deg om våre juridiske retningslinjer og vilkår som regulerer bruken av dette nettstedet. Vennligst les nøye gjennom følgende retningslinjer:

Personvern og Databeskyttelse:
Vi tar personvern og beskyttelse av dine personlige opplysninger svært alvorlig. Vår håndtering av dine personopplysninger er i samsvar med gjeldende personvernlover og reguleringer. Vennligst se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Ansvarsfraskrivelse:
Informasjonen som presenteres på dette nettstedet er kun ment for generell informasjon og er ikke ment som erstatning for profesjonell rådgivning eller tannbehandling. Tannlegene Vatne påtar seg intet ansvar for skader eller tap som kan oppstå som følge av bruk av informasjonen på dette nettstedet.

Opphavsrett og Varemerker:
Alt innhold på dette nettstedet, inkludert tekst, bilder, grafikk, logoer, og annet materiale, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du har ikke tillatelse til å reprodusere, distribuere eller bruke innholdet på dette nettstedet uten skriftlig tillatelse fra Tannlegene Vatne.

Tredjeparts Lenker:
Dette nettstedet kan inneholde lenker til nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Tannlegene Vatne har ingen kontroll over innholdet eller personvernpolitikken til slike nettsteder, og vi påtar oss ikke ansvar for innholdet eller praksisen til tredjepartsnettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese vilkårene og personvernerklæringene på slike nettsteder før du bruker dem.

Endringer i Retningslinjer:
Tannlegene Vatne forbeholder seg retten til å endre disse juridiske retningslinjene når som helst. Endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på dette nettstedet. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke våre juridiske retningslinjer for oppdateringer.

Kontakt Oss:
Har du spørsmål eller bekymringer angående våre juridiske retningslinjer, vennligst kontakt oss.

Takk for at du besøker Tannlegene Vatnes nettsted.

Sist oppdatert: 04.10.2023