Personvernerklæring

Din personlige informasjon er viktig for oss, og vi ønsker å sikre at dine personopplysninger blir behandlet på en trygg og pålitelig måte. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger når du besøker vår nettside, bruker våre tjenester, eller kommuniserer med oss:

Navn og kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse og telefonnummer.
Demografisk informasjon, som kjønn og alder, hvis frivillig delt av deg.
Helseinformasjon som er relevant for tannbehandling og pasienthistorie.
Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi bruker dine personopplysninger for følgende formål:

Å administrere og levere tannhelsebehandlinger og -tjenester.
Å oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtaler med deg.
Å gi deg informasjon om våre tjenester og kampanjer.
Å forbedre kvaliteten på våre tjenester og nettside.
Å oppfylle juridiske forpliktelser og krav.
Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?
Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring eller sletting. Dette inkluderer kryptering av sensitiv informasjon og tilgangskontroll.

Hvem deler vi dine personopplysninger med?
Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter som er nødvendige for å levere våre tjenester, som laboratorier eller forsikringsselskaper. Dine opplysninger deles aldri med tredjeparter for markedsføringsformål uten din samtykke.

Dine rettigheter
Du har rett til å be om tilgang til dine personopplysninger, retting av unøyaktige opplysninger, sletting av opplysninger og begrensning av behandling i samsvar med gjeldende personvernlover. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Kontakt oss for å utøve dine rettigheter.

Endringer i personvernerklæringen
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere endringer i våre tjenester og lovkrav. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside, og den reviderte erklæringen vil gjelde fra datoen den blir lagt ut.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på tannlege@vatne.no.